dinsdag 20 januari 2015

JUST BLACK MET BANKER'S HOURS
Soms zit ik met zo een mooi plan in mijn hoofd hoe ik mijn nagels wil hebben en dan zijn ze klaar en dan wil ik alles er zo snel mogelijk weer af halen. Zo ook met de nailart die ik vandaag laat zien. Maar waarom laat je die dan toch zien, zul je denken?
Omdat een slechte nailart je wel wat dingen kan laten zien en misschien heb je er dan zelfs wat aan. Ik was begonnen met twee zwarte nagels nr. 14 Just Black en drie paarse nagels nr.135 Greaser. Daar ging nog niet zoveel mee fout.
Ook de prachtige glitters van nr.104 Banker's Hours deden niet zoveel fout. Ik vind alle glitters trouwens prachtig staan op zwarte nagellak. Op andere kleuren kunnen glitters nog wel eens de plank mis slaan, maar op zwart staat het eigenlijk altijd wel.
Voor het stempelen heb ik de Nailways stempelplaat Mythology en  Nailways zwarte stempellak gebruikt. De stempels kwamen er goed en helder op en ik was in mijn nopjes.
Maar bij de laatste stap ging het mis....de topcoat. Ik had mijn topcoat voor stempellak boven staan en mijn normale beneden. Ik dacht... ik doe het wel even met normale....tja en die liep toen uit. Weg prachtig rechte bestempelde nagels, was ik nu maar wel even mijn topcoat gaan halen :(

Heb jij wel eens wat dit soort nagel perikelen??

Tot snel,

Roosje JonkerGeen opmerkingen:

Een reactie posten