woensdag 21 januari 2015

ZIPPED LACE NAGELS
Ik heb een supergave en vrij aparte mani voor jullie vandaag! Ik ben begonnen met een witte basis, Nailways nr.11 Simple White. Dat is nu eerlijk gezegd mijn lievelings witte nagellak, omdat die streeploos en mooi dekt in twee laagjes. Ik denk zelfs dat het ook lukt in 1 laag, maar ik heb iets met altijd 2 lagen aanbrengen. Herken je dat? :) haha, maar goed...Ik heb dus twee coats aangebracht en volledig laten drogen. Daarna heb ik met de All Pretty 02 Stamping Plate het fijne kanten design volledig op al mijn nagels aangebracht met de zwarte nagellak nr. 14 Just Black. Toen heb ik met dezelfde nagellak op verschillende plaatsen een schuingedeelte van mijn nagels en op mijn ringvinger en duim mijn nagels in een puntvorm zwart gelakt. Dat heb ik ook goed laten drogen


Ik koos daarna voor de zilveren rits stickertjes . Zijn deze stickertjes niet super gaaf ?! Ik ben er helemaal weg van, want deze kun je echt combineren met elke kleur en nail art. Echt super leuk! Ik heb met een pincet een stickertje gepakt en deze precies op het randje van het zwart gelakte gedeelte gelegd. Wat heel handig is, is dat er stickertjes bij zitten die geen rits hebben en je deze dus kunt gebruiken om je sticker met rits te verlengen. Dat heb ik dus ook gedaan. Ik plaatste één voor één de stickertjes op de randjes van de zwartje lijnen en op mijn middelvinger eentje zonder rits. 
Ik vind het echt een heel leuk effect en het lijkt echt of de kanten designs open geritst zijn. Ik sealde mijn nagels volledig met een top coat. Anders slijten de stickers er ook snel van af. En klaar is deze gave "zipped lace" mani! Ik ga deze mani zeker een keer proberen met zacht roze en wit. Dat geeft dan weer een " lieve uitstraling".

Hoe zou jij deze stickers gebruiken en met welke kleuren? Ik ben erg benieuwd :)

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!


Groetjes,

Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. Ongelooflijk mooi!! Ik zal ze met rood en wit gebruiken. Maar denk dat roze ook erg mooi is. groetjes Tamar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa ! Rood en wit is ook super gaaf . ga ik ook een keer dragen . hele goede tip ! Dankjewel tamar xxx
    Roos

    BeantwoordenVerwijderen